Stevige honden- of kattenmand ( o.a. ook voor in de auto te gebruiken)

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪25‬

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Rechthoekige mand, ook om jouw hond een prettige plek te geven tijdens het reizen. Een veiligheidsriempje zorgt ervoor dat hij/zij niet uit de mand kan springen.

Productinformatie

Deze rechthoekige mand heeft aan 3 zijden een lekker hoge wand, en aan de voorkant een lagere rand die eventueel ook een beetje kan omvouwen zodat de hond of kat er met het kopje op kan leunen. Kortom een fijne cosy mand voor jouw hond of kat. Het borduursel "lucky" op de achterwand, verwijst naar het geluk in de zin van "lucky-one". Aan de voorzijde een velvet applicatie van een boomblad, en aan beide zijkanten een fraaie rand van geborduurde bloemetjes stof, afgezet met katoenen kant. de beide handvaten van gevlochten kunstleder dienen om de mand makkelijk te kunnen verplaatsen, of oppakken.

Binnenin zit een veiligheidriempje wat je aan de halsband of tuigje kunt vastklikken met een musketonhaakje. Aan de buitenkant van de achterwand zit een lus van kunstleder, waardoor de driepunts autogordel doorheen kan, om zo de mand veilig op de achterbank vast te zetten.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

50 x34 x30 cm  l xb xh

Productdetails

Created with Sketch.

De materialen die ik heb gebruikt zijn voor een deel uit hergebruik van mooie stevige geweven en gordijnstof van een polyester/katoen. De bodem is van beige velvet-achtige stof van polyester/katoen, ende vulling van polyester schuimrubber.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Wasbaar op 30 graden